Hos Esport Association kommer du att kunna läsa och följa i princip allt som är relaterat till e-sport. Vi kommer att uppdatera dig med det senaste inom e-sport och relaterade ämnen.

För dig som nyligen upptäckt e-sport och vill veta mer om det hela så är e-sport ett gemensamt begrepp för tävlingar som sker på datorer eller spelkonsoler. Datorerna är uppkopplade mot varandra via internet och de som tävlar mot varandra gör det via olika sorters datorspel. Man kan även tävla via olika lokala nätverk eller med spelare som samsas vid samma konsol. Vill du kanske börja med e-sport? Vi på Esport Association kommer att skriva om olika tävlingar och turneringar du kan testa. Du kommer även att kunna:

• Följa turneringar och resultat
  • Följa dina idoler
  • Följa vad sponsorerna förväntar sig

En pågående tävling i esports